facebook
Acasa Scoala 11 – Buzau Revista „Anotimpuri” Legislatie scolara Despre mine
in Articole - 19 iun., 2015
by Nicolae - no comments
Pensionare

diploma1     Nu stiu altii cum sunt…. dar eu, cand ma gandesc la pensionare, parca imi salta inima de bucurie!  Pentru mine, dupa o cariera didactica de peste 44 de ani, momentul iesirii la pensie este un eveniment normal, o noua etapa in viata mea, un nou inceput care sper sa fie cat mai lung si linistit. Pentru ca am trait fericirea acestui moment trebuie sa multumesc in primul rand Bunului Dumnezeu, deoarece asemenea trairi nu le poti avea decat cel mult o data in viata.

Dar cel mai mult a contat  faptul ca i-am avut alaturi de mine si de familia mea la aceasta aniversare pe toti colegii mei care au inteles sa fie partasi la fericirea si bucuria noastra!  Daca regret ceva si sunt putin trist acum in prag de pensionare este faptul ca nu mai fac parte dintr-un asemenea colectiv de oameni deosebiti cu care am avut placerea si onoarea sa lucrez. M-a impresionat placut faptul ca au fost alaturi de mine persoane tinere cu care ma cunosc de putin timp, dar care au inteles ca in viata este foarte important sa fii alaturi de cineva, fie ca este vorba de  tanar sau batran, fie ca este vorba de bucurie sau necaz. Le multumesc in mod deosebit!

diploma3 diploma2

Toata stima si dragostea mea si pentru ceilalti invitati care au demonstrat ca sunt la inaltime si intr-o petrecere, nu numai la locurile de munca unde au facut ca prestigiul scolii noastre sa fie cunoscut si recunoscut de multi.

Si totusi … toate aceste lucruri frumoase nu s-ar fi intamplat daca alaturi de noi n-ar fi fost manegerii unitatii scolare. A fost o mare onoare pentru mine si familia mea sa-i avem aproape pe Doamna Director prof. Ticuta Iftime, Doamna Director Adj. prof. Veronica Grozavu, Domnul Director Adj. prof.  Aurelian Poteras, Doamna Lider F S E „Spiru Haret” din scoala noastra, inv. Marilena Voicu care au ridicat si mentinut permanent calitatea petrecerii.

Va multumesc tuturor celor care ati fost ATUNCI, ACOLO, alaturi de NOI!

Click aici pentru poze!

Lasă un răspuns